PAINT BALL en HOOGTEPARCOURS volop avontuur in Lloret de Mar

Heerlijk dagen luieren op het strand in Lloret de Mar ,maar dan wordt hert de hoogste tijd om actie te ondernemen!
Er is genoeg te doen , keuzes zat om te bewegen op het water en op land.
Wil je echt avontuur en niet te ver weg ,in LLoret zijn deze twee trajecten die je niet kan overslaan.

Paintball Aventura


Een verfschietbaan die voldoet aan alle veiligheidsnormen en is officieel bevoegd,iets wat ook belangrijk is als er avontuur van toepassing is.
Er zijn 3 veschillende schietkampen ,de  Far West,de Berlijnse muur en de Millenium-serie van eenvoudiger tot de moeilijkste. De prijs die je betaald is voor het aantal kogels en daarbij is dus geen tijdlimiet. Er is een profesionele begeleiding en het kan worden aangepast aan eventuele persoonlijke wensen.
Uitleven 100% en voor Q Lloret is er een hele goede aanbieding met vervoer inbegrepen, geen zorgen er te komen dus , heb je eigen vervoer ,ook geen enkel probleem want het circuit heeft eigen parking.Er zijn ook mogelijkheden voor een drankje of een barbecue om het feest compleet te maken.
Voor kinderen van 9 tot 13 jaar zijn er speciale aanpassingen.
Vragen en boeken kan je via de twitter of whatsap regelen.

Hoogteparcour tussen de bomen
 

In een andere richting maar net zo dichtbij kan je het hoogteparcours "ArbreAventura" (bomen avontuur) vinden . Tussen de bomen tegen de helling zijn er twee overlevingsbanen met turbingbanen,  zipbanen, nettenparcours en veel klimmen en hangen van boom naar boom.Net als bij de paintball geldt de veiligheid staat bovenaan en alles is officieel gekeurd en beschikken over de bevoegdheids  certificaten.Er zijn verschillende parcours geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen.Met kleuraanduiding vindt zo iedereen het parcours op zijn niveau , al vanaf 3 jaar tot de klimmer met ervaring.Vraag via whatsap of twitter over hoe er te komen ,tarief of reserveringsmogelijkhedenGeen opmerkingen:

Een reactie posten